REDERIJEN

Azamara Cruises

Azamara CruisesDe elegante zusterschepen, Azamara Journey en Azamara Quest, vormen de vloot van Azamara Cruises, het deluxe label van de gerenommeerde rederij Celebrity Cruises. Of u nu verblijft in een standaard binnenhut of in de meest luxueuze suite, aan boord van de Azamara schepen geniet u butlerservice in iedere hutcategorie. Maar ook extra's als verse bloemen, luxe toiletartikelen en het gebruik van badjassen en -slippers zijn bij Azamara standaard inbegrepen. In het stijlvolle hoofdrestaurant 'Discoveries' kunt u iedere avond terecht voor een uitgebreid diner in een open zitting. Voor een nog verfijnder gastronomische ervaring dineert u in één van de specialiteitenrestaurants.

Vaargebied: Azamara biedt cruises aan in Europa, de Caribbean, Azië, Mexico en het Panamakanaal.

Hapag-Lloyd

Hapag-LloydEen cruise van Hapag-Lloyd is niet zomaar een cruise, maar een beleving op zich. De rederij blinkt uit in bijzondere vaarroutes en biedt daarnaast een uitstekend excursieprogramma. De ms Europa is hét paradepaardje van de rederij en wordt al jarenlang op rij betiteld als meest luxueuze schip in haar klasse. Bijzonder is de, op het achterdek gelegen, Sansibar. Deze populaire bar is vernoemd naar de gelijknamige bar op het Duitse jetseteiland Sylt en beschikt over glazen wanden die volledig kunnen worden geopend. De accommodatie aan boord bestaat uitsluitend uit suites en het serviceniveau ligt ongekend hoog. Geen overdadige fratsen, maar pure luxe in al haar eenvoud.

Vaargebied: De ms Europa maakt komende winter een wereldcruise naar Midden-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. In de zomer van 2010 vaart het schip in Europa.

Oceania Cruises

Verrukkelijke tafeltaferelen: Oceania CruisesOceania Cruises is een Premium rederij met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De sfeer aan boord van de schepen is ontspannen en informeel. De uitstekende maaltijden, onder receptuur van de beroemde chefkok Jacques Pepin, worden geserveerd in de exquise restaurants, zoals de Grand Dining Room, het Steakhouse 'Polo Grill' en het Italiaanse specialiteitenrestaurant 'Toscane'. Maar u kunt ook op een zwoele zomeravond overheerlijke tapas eten buiten op het terras of gebruik maken van de 24-uurs roomservice. Oceania Cruises is aangesloten bij de 'Chaîne de Rôtisseurs', 's werelds meest prestigieuze label op het gebied van gastronomie.

Vaargebied: De drie schepen van Oceania Cruises varen 's zomers in Europa en 's winters in respectievelijk de Caribbean, Zuid-Amerika en Azië.

Seabourn

SeabournDe schepen van Seabourn, de Pride, Spirit en Legend, lijken door hun beperkte omvang en belijning meer op een luxe privé-jacht dan op een cruiseschip. De schepen zijn met een capaciteit van 200 passagiers klein van opzet, waardoor u de bemanning en uw medepassagiers snel zult leren kennen. Op culinair gebied blijft er niets te wensen over. Aan de basis staat een beroemde chefkok, die zich in Amerika eigenaar van elf hoog aangeschreven restaurants mag noemen.

Vaargebied: De schepen van Seabourn varen in de zomer in Europa en in de wintermaanden in Midden- en Zuid-Amerika en de Caribbean. De Seabourn Odyssey zal in de komende winter een wereldcruise gaan maken.

Silversea

Aan boord van een SilverseaHet streven naar de perfecte harmonie tussen reizen naar exotische oorden en een hoge levensstandaard aan boord, is al jaren de filosofie van deze rederij. De accommodatie aan boord bestaat uitsluitend uit suites waar u veel extra's zult aantreffen, zoals gepersonaliseerd briefpapier, een naar wens gevulde minibar en luxe badartikelen. De enige wijnrestaurants op zee, aangesloten bij het prestigieuze label 'Relais en Chateaux', vindt u aan boord van de Silversea schepen. Hier kunt u op het gebied van gastronomie het allerbeste verwachten. Sinds eind 2009 is het nieuwe schip, de Silver Spirit in de vaart. Noviteiten aan boord zijn het Aziatische Seishin restaurant en de Stars Supper Club, waar u kunt genieten van trendy menu's en verse cocktails.

Vaargebied: In de zomermaanden varen de schepen van Silversea in Europa en Alaska. In de wintermaanden varen ze in Zuid-Amerika, de Caribbean, Afrika en de Indische Oceaan, Azië, Australië en de Pacific.