Luxe Cruise

Luxe cruiseschepenHoudt u ervan in de watten te worden gelegd? Zoekt u een bepaalde mate van rust, ontspanning en intimiteit? Vindt u persoonlijke aandacht prettig, zonder dat deze overdadig is? Bent u een liefhebber van een verfijnde keuken en uitstekende wijnen? Dan is een reis met een van onze luxe schepen dé cruisevakantie voor u!
Kleine schepen

Met een gemiddelde capaciteit van ca. 200-700 passagiers zijn de luxe cruiseschepen klein van opzet en hiermee wordt een bepaalde initimiteit gewaarborgd. Deze schepen hebben een beperkte diepgang waardoor ze havens kunnen aanlopen die voor de grote cruiseschepen onbereikbaar zijn.

Volop genieten

De sfeer aan boord van de luxe cruiseschepen is... luxeDe sfeer aan boord van de luxe cruiseschepen is over het algemeen rustig en ontspannen. Echter niet saai, want de schepen bieden voldoende faciliteiten en een activiteitenprogramma. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een wijnproeverij, een lezing over een bestemming bijwonen, of zich eens lekker laten verwennen in de spa. Ook gastronomisch wordt u volledig in de watten gelegd. De meeste schepen bieden bovendien alternatieve dinermogelijkheden, zoals dineren in een exquise specialiteitenrestaurant, of een intiem diner voor twee in uw eigen suite. Het entertainment is goed en gevarieerd, doch bescheiden.